Producenci

LECKER'S bio bezglutenowa mieszanka muffiny CZEKOLADOWE 261g

Stan magazynowy: średnia ilość
Czas kompletowania: 72h
SCD: 24,99 zł
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

MIESZANKA BABECZKI CZEKOLADOWE

261g

Mieszanka do wypieku pysznych babeczek dedykowanych małym rycerzom. 

BEZ GLUTENU - BEZ KONSERWANTÓW

składniki:

cukier trzcinowy*, ciemna kuwertura w dropsach* (19%) (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna sojowa*), mąka gryczana*, skrobia kukurydziana*, dropsy czekoladowe* (5,8%) (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, emulgator: lecytyna sojowa*), kakao w proszku*, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: dwuwinian potasu, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu), guma karobowa*

*surowiec pochodzenia ekologicznego

WARTOŚĆ ODŻYWCZA 100g:
wartość energetyczna: 1249kJ / 295kJ
węglowodany: 63g w tym cukry: 35g
białko: 4g
tłuszcz: 3,1g w tym nasycone: 1,5g
sól: 0,5g

Opakowanie zawiera: 

211g masy do pieczenia, 50g kakao z ciemnej czekolady, 9 papierowych kubków do pieczenia

Przygotowanie:
Włóż mieszaninę do pieczenia wraz z jajami, mlekiem i miękkim masłem do miski i wymieszaj mikserem ręcznym przez 2-3 minuty, aby uzyskać gładkie ciasto. Umieść mufinkę na blasze do pieczenia i równomiernie rozprowadź ciasto w kubkach na muffinki za pomocą dwóch łyżek stołowych. Teraz wsunąć blachę do pieczenia wraz z foremkami do piekarnika rozgrzanego do 180 ° C pieca konwekcyjnego i piec przez około 13 minut. Wyjmij babeczki z puszki i ostudź na stojaku na ciasto. Aby uzyskać glazurę, należy rozpuścić kuwerturę w łaźni wodnej. Na koniec glazurę za pomocą łyżki na schłodzonej babeczki malujemy.

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl