Producenci

LECKER'S bio bezglutenowa mieszanka muffiny TRUSKAWKOWE 286g

Stan magazynowy: średnia ilość
Czas kompletowania: 72h
SCD: 24,99 zł
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

MIESZANKA BABECZKI TRUSKAWKOWE

286g

Mieszanka do wypieku pysznych babeczek dedykowanych małym księżniczkom. 

BEZ GLUTENU - BEZ KONSERWANTÓW

składniki:

cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, granulat truskawkowy* 11% (koncentrat soku z jabłek*, puree truskawkowe*, puree jabłkowe*, cukier trzcinowy*, mąka ryżowa*, tłuszcz kakaowy*, substancja żelująca: pektyna, aromat naturalny, substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy, regulator kwasowości: winian potasu), Skrobia kukurydziana żelująca*, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, regulator kwasowości: winian potasu, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu), proszek z buraków*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy

*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych

 

Opakowanie zawiera: 

 

223g mieszanki do pieczenia, 63g mieszanki szkliwa, 9 papierowych kubków do pieczenia

 

Przygotowanie:

 

Włóż mieszaninę do pieczenia wraz z jajami, mlekiem i miękkim masłem do miski i wymieszaj mikserem ręcznym przez 2-3 minuty, aby uzyskać gładkie ciasto. Umieść muffinkę na blasze do pieczenia i równomiernie rozprowadź ciasto w kubkach na muffinki za pomocą dwóch łyżek stołowych. Teraz wsunąć blachę do pieczenia wraz z foremkami do piekarnika rozgrzanego do 180 ° C pieca konwekcyjnego i piec przez około 13 minut. Wyjmij babeczki z puszki i ostudź na stojaku na ciasto. Aby uzyskać glazurę, należy rozpuścić kuwerturę w łaźni wodnej. Na koniec glazurę za pomocą łyżki na schłodzonej babeczki malujemy.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA 100g:
wartość energetyczna: 1555kJ / 360kJ
węglowodany: 90g w tym cukry: 55g
białko: 0,4g
tłuszcz: 0,5g w tym nasycone: 0,2g
błonnik: 2,2g
sól: 0,5g

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl